Soviet Story

Tässä artikkelissa referoidaan Edvins Shnoren elokuvaa The Soviet Story. Artikkeli ei ole elokuva-arvostelu, eikä tyhjentävä katsaus elokuvaan. Siinä vain yksinkertaisesti kerrotaan joitakin kohtia kyseisestä dokumenttielokuvasta.

Vladimir Ijitsh Leninin aikaansaannosta on noin 10 miljoonaa murhattua ihmistä. Hän on ”kaikkien terroristien äiti”.

Stalin pelkäsi, että Venäjä menettää Ukrainan (Ukraina pääsee vapautumaan Venäjän miehityksestä), siksi kaikki syötäväksi kelpaava vietiin ihmisiltä Venäjän viranomaisten toimesta ja heitä estettiin hakemasta ruokaa muualta. Jos vaikka joku lapsi yritti ottaa pellolta nälkäänsä viljantähkän, niin hänet ammuttiin siihen paikkaan. Vilja vietiin ulkomaille.  7 000 000 ukrainalaista murhattiin nälkään yhden vuoden kuluessa. Oma artikkelini samasta asiasta on täällä.

Kahta sosialismia - kommunismia ja kansallissosialismia - vertaillaan keskenään. Molemmat pyrkivät tekemään uuden ihmisen joukkomurhien ja terrorin avulla.

Tammikuussa 1849 Engels kirjoitti luokkasodasta ja roskaväestä joka tulee tuhota. Karl Marx kirjoitti vallankumouksellisesta holokaustista. Molemmat kannattivat tuhoamista rodunkin perusteella.

Göbbels julisti, että ero Leninin kommunismin ja Hitlerin kansallissosialismin välillä on hyvin vähäinen. Hitlerin mukaan kansallissosialismi perustui Marxin opetuksiin. Osasta sosialisteja tuli Hitlerin kannattajia.

Venäjä noudatti täydellisesti Marxin oppeja tuhotessaan luokkaviholliset.

Venäläisillä joukkomurhaajilla oli kiintiöt, jotka piti täyttää - ei niin suurta väliä ketä tapettiin, kunhan kiintiöt tulivat täyteen. Hrutshev pyysi uutta kiintiötä täytettyään entisen ja hänen luvattiin tappaa 7 000 tai 8 000 ”vihollista”. Hrutshev ei ollut tyytyväinen vaan pyysi nostamaan kiintiötä 17 000:n. Lisäkiintiö annettiin.

Molotov pyysi toistuvasti muuttamaan 10 vuoden tuomiot teloituksiksi.

Venäjä taivutti läntiset kommunistit tukemaan natseja ja sabotoimaan vastarintaliikkeitä. Ranskan kommunistinen puolue tuki avoimesti natseja.

Molotov esitti puheessaan Kremlissä, että natsien vastustaminen on rikos. Puhe julkaistiin kaikissa Venäjän suurimmissa lehdissä. Myöhemmin ne lehdet sensuroitiin leikkaamalla tai repimällä sivuja kirjastoissa.

Molotov valvoi henkilökohtaisesti seitsemän miljoonan ukrainalaisen tuhoamista.

Churchillin mielestä natsismi oli yksi vihattavan kommunistisen despotismin muoto.

Saksan Gestapo ja Venäjän NKVD (KGB) olivat kumppaneita. Ne tekivät hyvin läheistä yhteistyötä. NKVD koulutti Gestapoa. Venäjän kommunistit olivat toteuttaneet terroria 20 vuotta ennen kuin natsit edes aloittivat, eli natsit olivat oppipoikia mm. tuhoamisleirien rakentamisessa ja käyttämisessä. Gestapon ja NKVD:n yhteistyö perustui kirjalliseen sopimukseen. Venäjän puolesta saksankielisen alkuperäiskappaleen sopimuksesta allekirjoitti Beria vuonna 1938, venäjänkielisen käännöksen sopimuksesta allekirjoitti Heydrich.

Saksalaiset ja venäläiset taistelivat Venäjän mukaan yhdessä juutalaista fasismia vastaan.

Katyn. Politbyroon päätös ampua kaikki vangit kolmessa keskitysleirissä - joukkomurha. Katynin jälkeen Venäjä jatkoi samaa joukkomurhaamista mm. Riikassa ja Tartossa. Joukkomurhien toimeenpanijat palkittiin Venäjän korkeimmilla kunniamerkeillä.

Venäjän suorittamat tshetsheenien, ingushien, Krimin tataarien, jne. joukkokarkotukset kuolemaan ”Siperiaan”. Etniset puhdistukset Baltian maissa.

Yksitoista miljoonaa omaa ihmistä teloitettiin Venäjän toimesta vuosina 1937-41. Hitler ihaili tätä Venäjän massamurhaamista ja hautoi ideaansa holokaustista.

Venäjän suunnitelma oli antaa Hitlerin orjuuttaa ja tulla sitten vapauttajana. Kun Hitler ei muuten kyennyt, niin Venäjä auttoi Hitleriä.

Saksa hyökkäsi ensin Puolaan, mutta myös Venäjä hyökkäsi Puolaan. Venäjä kävi Puolaa vastaan selvää aggressiivista hyökkäyssotaa. Venäjä markkinoi hyökkäystään Puolaan hyökkäyksenä ”puolalaista fasismia” vastaan. Rauhaa rakastavat venäläiset ja saksalaiset taistelivat aggressiivista puolalaista fasismia vastaan. Oma artikkelini samasta aiheesta.

Nimenomaan Stalin oli Molotov-Ribbentropsopimuksen salaisen lisäpöytäkirjan takana.

Moskova leimasi Suomen fasistiseksi hyökätessään Suomeen marraskuussa 1939, aloittaen Talvisodan. Venäjä menetti sodassa yhden kolmasosamiljoonan miestä.

Saksa oli Venäjän liittolainen. Venäjä auttoi Saksaa miehittämään Norjan. Saksan laivaston komentaja kiitti Venäjän laivaston komentajaa kirjeitse Saksan saamasta avusta.

Korkeat saksalaiset ja venäläiset upseerit juhlivat yhdessä Puolan kukistumista. Venäjä toimitti Saksalle valtavan määrän strategisia raaka-aineita, jotta Saksa voi jatkaa sotaa.

Venäjän KGB teki sodan jälkeen vangeilla kokeita. Esimerkiksi elävältä ihmiseltä leikattiin pääkuori kokonaan irti, että aivot olivat näkyvissä kokeita varten.

------------------- 

Tämä elokuva on hyvin suositeltava katsottavaksi kaikille ihmisille - mutta varsinkin vasemmistolaisille ja Venäjän hännystelijöille.

Venäjä ja venäläiset

Etusivulle